Ντομάτες και κρεμμύδια ψητά στο αλουμινόχαρτο
2013-07-15- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 25λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2ντομάτες χοντροκομμένες
1μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
Λάδι
Αλατοπίπερο
Θυμάρι
2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε 2 φύλλα αλουμινόχαρτο σε ένα ταψάκι και αραδιάζουμε μέσα τις ντομάτες και το κρεμμύδι. Ραντίζουμε με λίγο λαδάκι, αλατοπιπεροώνουμε και πασπαλίζουμε με το θυμάρι. Ρίχνουμε και το σκόρδο και ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου για 20-25 λεπτά στους 220C. Σερβίρεται ζεστό με μπόλικο ζεστό ψωμάκι.