Loader

Νόστιμο χοιρινό με πορτοκάλι στο slow cooker

2015-03-14
  • Μερίδες: 4
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 4:00 ω
  • Έτοιμο σε: 4:10 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

14/3/15

Νόστιμο χοιρινό με πορτοκάλι στο slow cooker που θα ετοιμάσετε σε 5 λεπτά. Όλα μέσα στην αγαπημένη συσκευή για ένα τρυφερό και ζουμερό κρέας. Κρατήστε το στα υπ’ όψιν για γιορτινά τραπέζια που θέλετε περισσότερο χώρο στον φούρνο αλλά και ένα εντυπωσιακά νόστιμο φαγητό χωρίς να ασχοληθείτε ιδιαίτερα.

slorangepork (1) slorangepork (5)

Συστατικά

  • 1000-1200 gr. Χοιρινό με κόκαλο
  • 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα με πορτοκάλι ή ότι μουστάρδα έχουμε
  • Χυμός από 1 μικρό πορτοκάλι
  • Αλατοπίπερο
  • ½ φλιτζάνι κόκκινο κρασί
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, προαιρετικά
  • ¼ της κουταλιάς του γλυκού τσίλι σκόνη ή όσο μας αρέσει
  • ½ κουταλιά του γλυκού ξερή ρίγανη
  • 1 κουταλιά της σούπας καστανή ζάχαρη

Οδηγίες

Βήμα 1

Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το χυμό πορτοκαλιού με τη μουστάρδα, τη ρίγανη , το τσίλι και αλατοπίπερο, ανάλογα τα γούστα.

Βήμα 2

Ακουμπάμε το κρέας στο slow cooker και ραντίζουμε με το κρασί. Περιχύνουμε με το μείγμα μουστάρδας και πασπαλίζουμε με την καστανή ζάχαρη. Ραντίζουμε με το λάδι, αν το χρησιμοποιήσουμε και κλείνουμε το καπάκι της συσκευής.

Βήμα 3

Μαγειρεύουμε στο high για 4-5 ώρες. Το σερβίρουμε ζεστό με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *