Ξινοπικάντικο μοσχαράκι
2013-06-11- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 1:15 ω
- Έτοιμο σε: 1:35 ω
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
800γρ.μοσχάρι κομμένο σε κυβάκια
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.θυμάρι
1κ.γλ.ρίγανη
1κ.γλ.πάπρικα
1κ.γλ.πιπέρι καγιέν
3κ.σ.κέτσαπ
1κ.σ.μουστάρδα πικάντικη
2 ½ φλ.ζωμός κρέατος
1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
2σκελ.σκόρδο ολόκληρες
1 ½ φλ.χυμός ντομάτας
1πρέζα καστανή ζάχαρη
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κομμάτια του κρέατος από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τα μπαχαρικά και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε την κέτσαπ, την μουστάρδα και τον χυμό ντομάτας και ανακατεύουμε. Συμπληρώνουμε το ζωμό και αφήνουμε να σιγοβράσει περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά. Το σερβίρουμε ζεστό με συνοδευτικό της αρεσκείας μας και σαλτσούλα από την κατσαρόλα.