Ξύδι από κρασί που έμεινε
2013-07-30- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
Κρασί που έμεινε
Λίγο ξύδι (2κ.σ./μισό λίτρο)
Οδηγίες
Βήμα 1
Βγάζουμε το φελλό ή το καπάκι από το κρασί και ρίχνουμε μέσα το ξύδι. Καλύπτουμε με ένα τούλι το χείλος του μπουκαλιού και το ξεχνάμε για τουλάχιστον 3 εβδομάδες σε θερμοκρασία δωματίου περίπου 20C. Αν θέλετε ρίχνετε μέσα κάποιο κλωνάρι από μυρωδικό ώστε να αποκτήσει παράλληλα και αρωματική γεύση.