Ογκρατέν σπαγγέτι ολικής με μπρόκολο
2013-07-21- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
200γρ.σπαγγέτι ολικής άλεσης
Λάδι
Αλατοπίπερο
1 1/2φλ.μπρόκολο βρασμένο κομμένο σε φουντάκια
200γρ.γιαούρτι
3κ.σ.μουστάρδα
1κ.γλ.πάπρικα
100γρ.τυρί τριμμένο light
Φρυγανιά τρίμμα
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Ανακατεύουμε το γιαούρτι με την μουστάρδα, την πάπρικα και λίγο αλατοπίπερο. Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ανακατεύουμε με το μείγμα γιαουρτιού και το μπρόκολο. Λαδώνουμε ένα ταψάκι και το πασπαλίζουμε με λίγη φρυγανιά. Απλωνουμε μέσα όμορφα το μέιγμα ζυμαρικών και το πασπαλίζουμε με το τυράκι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 30 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο και το κόβουμε σε κομμάτια για να σερβίρουμε.