Loader

Ομελέτα διαίτης με tapenade ελιάς

2013-11-06
  • Μερίδες: 1
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Ωρα μαγειρέματος:
  • Έτοιμο σε: 15λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

6/11/13

Ομελέτα με tapenade ελιάς , με XXL αυγό παρακαλώ! Πάνω από 80gr. σου λέει, έκαστο.

Την άλλη φορά, είχα το πράσινο αυγό με λιγότερη χοληστερίνη , τώρα το XXL αυγό και του πουλιού το γάλα (μιας και τα αγόρασα από τον ΑΒ), στις ελληνικές αγορές, έχουν πλέον, πραγματικά τα πάντα. Όχι μόνο ανάλογα τα γούστα και τις ορέξεις αλλά και ανάλογα με τις διάφορες διατροφικές ευαισθησίες του καθενός και πολλά πολλά άλλα πράγματα που όσο εμβαθύνω , τόσο ενθουσιάζομαι με την μαγειρική τέχνη και την εξέλιξη των τροφίμων, ώστε να μην κάνει κανείς έκπτωση στη γεύση!

Μια γεμιστή ομελέτα, διαίτης πάντα, για σήμερα Τετάρτη που τρέχω και δεν φτάνω από δουλειές είναι ότι πρέπει και όπως πάει ο καιρός, το βράδυ θα το πάμε για σουπίτσα 100%!

ομελέτα διαίτης με tapenade ελιάς

Συστατικά  

ομελέτα διαίτης

2 αυγά μέτρια ή ένα μεγάλο

1 γεμάτη κουταλιά της σούπας tapenade από ελιές (θα βρείτε αρκετές στο site μας, αν δεν το έχετε ήδη καταλάβει) ή κάποιο πατέ

1 κουταλιά του γλυκού ελαιόλαδο για το τηγάνι

Άνηθος ψιλοκομμένος για το σερβίρισμα

Τριμμένη μυζήθρα για το σερβίρισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Χτυπάμε καλά τα αυγά με το tapenade και αφού ζεστάνουμε καλά το τηγάνι , ρίχνουμε το λάδι και αμέσως μετά την ομελέτα. Την ψήνουμε 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά και αν θέλουμε την διπλώνουμε στη μέση.

Βήμα 2

Την κόβουμε σε κομμάτια και την μεταφέρουμε σε πιάτο. Διασκορπίζουμε από πάνω τον άνηθο και το τυρί και σερβίρουμε αμέσως. Σαλάτα απαραίτητη για ένα πλήρες, χορταστικό γεύμα.

Κατηγορία Συνταγής: , , Ετικέτες: , Συστατικά: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *