Ομελέτα με μανούρι σαλάμι μπύρας και πράσινες ελιές
2013-07-07- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Ωρα μαγειρέματος: 10λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
4αυγά χτυπημένα
2ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
Λάδι
2 φέτες σαλάμι μπύρας
Αλατοπίπερο
3κ.σ.γάλα
8πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι ψιλ/νες
1πιπεριά Φλωρίνης από βάζο ψιλ/νη
100γρ.μανούρι θρυμματισμένο
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά σε ένα μπολ. Βάζουμε λίγο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε μέσα την ομελέτα. Ψήνουμε 4-5 λεπτά και την γυρνάμε από την άλλη πλευρά με τη βοήθεια σπάτουλας ή ενός πιάτου. Σερβίρουμε αμέσως συνοδεύοντας με πλούσια φρέσκια σαλάτα και αν θέλουμε μια τηγανιά πατάτας.