Ομελέτα με τηγανιτές πατάτες
2013-07-10- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
3αυγά χτυπημένα
Λάδι για το τηγάνι
Αλατοπίπερο
1μικρό κρεμμύδι ψιλ/νο
1/2φλ.μανιτάρια σε φέτες
1/2φλ.ρεγκάτο τριμμένο
1μερίδα πατάτες τηγανητές
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπωλ τα αυγά και όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το λάδι. Ζεσταίνουμε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε μέσα το μείγμα των αυγών. Ψήνουμε καλά και από τις 2 πλευρές προσέχοντας όταν γυρίζουμε την ομελέτα μας να μην σπάσει. Αν σας είναι δύσκολο χρησιμοποιήστε βοηθητικά ένα πιάτο. Σερβίρουμε την ομελέτα μας ζεστή.