Ο ντάκος του υδραγωγείου
2013-06-29- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2 κριθαροκουλούρες
1 κρεμμύδι ψιλ/νο
2 ντομάτες μέτριες ψιλ/νες
5 πιπεριές τουρσί ολόκληρες
2 κ.σ.κάππαρη
10 αγγουράκια τουρσί ψιλ/να
12 ελιές μάυρες μεγάλες
5 λιαστές ντομάτες ψιλ/νες
1φλ.φέτα θρυμματισμένη
Λάδι
Αλατοπίπερο
Balsamico
Οδηγίες
Βήμα 1
Βρέχουμε ελαφρά με νεράκι τις κριθαροκουλούρες. Τις σπάμε με τα χέρια μας και τις βάζουμε σε μεγάλη σαλατιέρα. Ρίχνουμε επίσης στη σαλατιέρα το κρεμμύδι, τις ντομάτες, τις πιπεριές, την κάππαρη, τα αγγουράκια, τις ελιές, τις λιαστές ντομάτες και τη φέτα. Ανακινούμε σε βάζο με καπάκι το λάδι ,το αλατοπίπερο και το balsamico. Περιχύνουμε με αυτό τη σαλάτα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.