Ο χαλβάς του μπακάλη με μήλα στο φούρνο
2013-07-26- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Επιδόρπιο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 10λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1/2κιλό χαλβάς του μπακάλη κομμένο σε φέτες όχι πολύ χοντρές
Κανέλα
1μήλο κομμένο σε φέτες
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε μέσα σε2 φύλλα αλουμινόχαρτο τις φέτες του μήλου. Από πάνω ακουμπάμε τα κομμάτια του χαλβά. Κλείνουμε το αλουμινόχαρτο και το βάζουμμε για 10 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο ή πάνω στα ξύλα στο τζάκι. Κατόπιν ανοίγουμε το αλουμινόχαρτο, το πασπαλίζουμε με κανέλα και σερβίρουμε αμέσως.