Loader

Πίτα φριτάτα με ζαμπόν και μυρωδικά

2013-07-09
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

2τορτίγιες μεγάλες

3αυγά χτυπημένα

Λάδι

Αλατοπίπερο

2κρεμμύδια φρέσκα

1κ.γ.πιπέρι καγιέν ή πάπρικα

1/4φλ.γάλα

2/3φλ.τυριά διάφορα τριμμένα

2κ.σ.άνιθος ψιλ/νος

1/3φλ.ζαμπόν ψιλ/νο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τα αυγά σε ένα μπολ και ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια, το γάλα ,το ζαμπόν τα τυριά και τον άνιθο. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το καγιέν. Ανακατεύουμε καλά. Λαδώνουμε 2 ταψάκια και βάζουμε μέσα τις πίτες. Μοιράζουμε το μείγμα αυγών και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 15-20 περίπου. Το σερβίρουμε ζεστό κι αν θέλομε την κόβουμε στα 4 σαν ατομική πίτσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *