Πίτσα “εις ύψος”
2013-06-17- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1δόση ζύμη για πίτσα
Λάδι
2φλ.ανάμικτα λαχανικά βρασμένα
1φλ.διάφορα αλλαντικά ψιλ/να
1 ½ φλ.γκούντα τριμμένο
Αλατοπίπερο
1κ.σ.ξερός βασιλικός
1φλ.κέτσαπ
5-6 ντοματίνια κομμένα στη μέση
Οδηγίες
Βήμα 1
Μοιράζουμε τη ζύμη στα 2 και λαδώνουμε 2 ταψάκια με βαθιά τοιχώματα. Απλώνουμε μέσα τη ζύμη και αλείφουμε την κέτσαπ. Ανακατεύουμε τα ανάμικτα λαχανικά με τα αλλαντικά, αλατοπίπερο και το βασιλικό. Το μοιράζουμε στα ταψάκια και από πάνω μοιράζουμε το τυρί. Διασκορπίζουμε τα ντοματίνια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για 30 λεπτά ή μέχρι να χρυσίσει η επιφάνεια. Ξεφορμάρουμε τις πίτσες και σερβίρουμε αμέσως.