Παΐδάκια με baby πατάτες στη γάστρα
2013-07-26- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
- Ωρα μαγειρέματος: 2:00 ω
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1κιλό παιδάκια αρνίσια
Λάδι
Αλατοπίπερο
2κλωνάρια θυμάρι τα φύλλα του
10baby πατάτες κομμένες στα 2 ή στα 4 με τη φλούδα
1κ.σ.μουστάρδα
2φλ.ζωμός κρέατος
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε τα παϊδάκια στη γάστρα και τα αλατοπιπερώνουμε. Διασκορπίζουμε τις πατάτες και σε ένα βάζο με καπάκι ανακινούμε το λάδι, την μουστάρδα και το ζωμό. Περιχύνουμε με αυτό τα παϊδάκια και τις πατάτες και πασπαλίζουμε με το θυμάρι. Ψήνουμε στους 220C με κλειστό καπάκι για 2 ώρες και σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.