Πανσετάκια μαριναρισμένα με φρέσκα μυρωδικά
2013-06-10- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
600γρ.πανσέτες
Λάδι
Αλατοπίπερο
2κ.σ.φρέσκια ρίγανη ψιλ/νη
2κ.σ.φρέσκος βασιλικός ψιλ/νος
Χυμός 1 λεμονιού
1κ.σ.δυόσμος φρέσκος ψιλ/νος
2κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος
1κ.γλ.πάπρικα
1κ.σ.μέλι
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε τα πανσετάκια σε ένα μπολ και ρίχνουμε από πάνω όλα τα υπόλοιπα υλικά. Κλείνουμε με καπάκι και ανακινούμε καλά. Τα βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες ή ολόκληρο το βράδυ. Τα ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου αλείφοντας ενδιάμεσα με τη μαρινάδα τους. Σερβίρουμε αμέσως με φρέσκιες τηγανητές πατάτες.