Πανσετάκια τηγανιά με ουίσκι και φέτα
2013-06-13- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 35λ
- Έτοιμο σε: 55λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
6πανσέτες κομμένες στα 3 η κάθε μια
Λάδι
Αλατοπίπερο
1σφηνάκι ουίσκι
1κ.σ.μουστάρδα
Χυμό 1 λεμονιού
1κρεμμύδι τριμμένο
120γρ.φέτα θρυμματισμένη
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε τις πανσέτες. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα 2-3 λεπτά ακόμα. Σβήνουμε με το ουίσκι και ραντίζουμε το χυμό του λεμονιού. Προσθέτουμε τη μουστάρδα, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε νεράκι να καλύψει τα κομματάκια του κρέατος. Σιγοψήνουμε περίπου για 35 λεπτά , μέχρι να μείνουν τα πανσετάκια με το λαδάκι τους. Σερβίρουμε τα πανσετάκια με θρυμματισμένη φέτα και πατατούλες τηγανιτές.