Πανσετάκια teriyaki
2013-06-11- Κουζίνα: Κινέζικη
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 40λ
- Έτοιμο σε: 55λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
6πανσέτες χοιρινές
1/4φλ.λάδι
1/4φλ.soya sauce
1/4φλ.teriyaki sauce
1κ.σ.ξύδι
Αλαοπίπερο
1κ.γλ.σκόρδο σκόνη
3κ.σ.κέτσαπ
Φρέσκο κρεμμύδι και σουσάμι για το σερβίρισμα
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε ένα μπολ με καπάκι τις πανσέτες και ρίχνουμε από πάνω το λάδι, την σόγια και την teriyaki sauce, το σκόρδο, την κέτσαπ και το αλατοπίπερο. Τα ανακατεύουμε λίγο με τα χέρια και τα φυλάμε στο ψυγείο για όλο το βράδυ. Την επόμενη μέρα τα βάζουμε σε ταψί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά αλείφοντας πολλές φορές με το μείγμα της μαρινάδας και από τις 2 πλευρές. Σερβίρουμε τα πανσετάκια ζεστά διασκορπίζοντας από πάνω φρέσκο κρεμμυδάκι και σουσάμι.