Παντζάρια σαλάτα με αρακά και φέτα
2013-06-29- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2φλ.πράσινη σαλάτα ανάμικτη ή ότι έχετε (ρόκα,μαρούλι, σπανάκι, λόλα ρόσα)
1/2φλ.αρακάς βρασμένος
1φλ.παντζάρια βρασμένα και κομμένα σε κυβάκια
100γρ.φέτα κομμένη σε κυβάκια
2φρ.κρεμμύδια ψιλ/να
1κλωνάρι δενδρολίβανο τα φύλλα του
Λάδι
Αλατοπίπερο
Ξύδι από κόκκινο κρασί
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε σαλατιέρα την πρασινάδα και από πάνω διασκορπίζουμε τα παντζάρια , τον αρακά και τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Πασπαλίζουμε με τα φύλλα δενδρολίβανου και αλατοπιπερώνουμε. Ραντίζουμε με το λάδι και το ξύδι και ανακατεύουμε. Διασκορπίζουμε τα κομμάτια της φέτας και σερβίρουμε.