Παντζαροσαλάτα με φέτα και γαλοπούλα
2013-06-23- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
3παντζάρια βρασμένα και ψιλ/να
1μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
1/3φλ.γαλοπούλα ή κάποιο ζαμπόν κομμένο σε κυβάκια
100γρ.φέτα κομμένη σε κυβάκια
αλατοπίπερο
1πιπεριά Φλωρίνης από βάζο ψιλ/νη
2κ.σ.λάδι
Χυμό 1 λεμονιού
2κ.σ.μαγιονέζα ή γιαούρτι ή ανάμικτο
Μαϊντανός ψιλ/νος για το σερβίρισμα
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε ένα βαθύ μπολ τα παντζάρια ,τη γαλοπούλα, την πιπεριά, το κρεμμύδι και την φέτα. Ρίχνουμε πάνω τους το λάδι, το χυμό λεμονιού, αλατοπίπερο και τη μαγιονέζα. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε σε πιάτο ή μπολ πασπαλίζοντας με μπόλικο μαϊντανό.