Παξιμαδοbake rolls με κουλούρι
2013-07-07- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Δύσκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 1:40 ω
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
3κουλούρια Θεσσαλονίκης μπαγιάτικα
Αλατοπίπερο και μυρωδικά της αρεσκείας μας
Οδηγίες
Βήμα 1
Κόβουμε σε ένα πάγκο τα κουλούρια σε όσο πιο στενές ροδέλες μπορούμε. Τα αραδιάζουμε σε ένα ταψί και τα πασπαλίζουμε με το αλατοπίπερο και μυρωδικά της αρεσκείας μας, όπως σκόρδο, κρεμμύδι σκόνη, πάπρικα κλπ. Εγώ έβαλα ένα mix bbq σε σκόνη και το αποτέλεσμα με ικανοποίησε. Γενικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε μείγμα μπαχαρικών που έχουμε για μαρινάρισμα αλλά και ξερά μυρωδικά όπως βασιλικό, ρίγανη, θυμάρι. Ψήνουμε στο φούρνο στους 100C για 1 ½ ώρα ή και λίγο παραπάνω. Τα αποθηκεύουμε σε αεροστεγές σκεύος.