Loader

Παξιμαδοbake rolls με κουλούρι

2013-07-07
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 1:40 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

3κουλούρια Θεσσαλονίκης μπαγιάτικα

Αλατοπίπερο και μυρωδικά της αρεσκείας μας

Οδηγίες

Βήμα 1

Κόβουμε σε ένα πάγκο τα κουλούρια σε όσο πιο στενές ροδέλες μπορούμε. Τα αραδιάζουμε σε ένα ταψί και τα πασπαλίζουμε με το αλατοπίπερο και μυρωδικά της αρεσκείας μας, όπως σκόρδο, κρεμμύδι σκόνη, πάπρικα κλπ. Εγώ έβαλα ένα mix bbq σε σκόνη και το αποτέλεσμα με ικανοποίησε. Γενικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε μείγμα μπαχαρικών που έχουμε για μαρινάρισμα αλλά και ξερά μυρωδικά όπως βασιλικό, ρίγανη, θυμάρι. Ψήνουμε στο φούρνο στους 100C για 1 ½ ώρα ή και λίγο παραπάνω. Τα αποθηκεύουμε σε αεροστεγές σκεύος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *