Πατέ πράσινης ελιάς με μέλι και δυόσμο
2013-07-13- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1φλ.πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι
Λάδι
Αλατοπίπερο
2σκελ.σκόρδο
1κ.σ.balsamico
5-6φύλλα φρέσκου δυόσμου
1καυτερή πιπεριά
1κ.σ.μέλι
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά στο multi να πολτοποιηθούν. Τα μεταφέρουρουμε σε βάζα ή μπολ και τα διατηρούμε στο ψυγείο. Σερβίρουμε σαν ορεκτικό πριν από γεύμα ή πάνω σε κρακεράκια.