Πικάντικες τηγανητές μελιτζάνες
2013-07-14- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 5λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2μελιτζάνες κομμένες σε φέτες
Λάδι για το τηγάνισμα
1 ½ φλ.καλαμποκάλευρο
Αλατοπίπερο
1κ.σ.garam masala(ινδικό μπαχαρικό , αν δεν έχετε βάλτε κύμινο)
1κ.σ.πάπρικα
1κ.γλ.τσίλι σκόνη
2κ.σ.σουσάμι
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε σε ένα ταψάκι το αλεύρι με το αλατοπίπερο και τα υπόλοιπα μπαχαρικά. Βρέχουμε τις μελιτζάνες και τις περνάμε από το μείγμα αλευριού. Τις ρίχνουμε κατευθείαν σε καυτό λάδι να τηγανιστούν και από τις 2 πλευρές. Τις βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και κατόπιν τις μεταφέρουμε σε πιατέλα για να σερβίρουμε.