Πικάντικη μαρινάτη σαλάτα με κόκκινο λάχανο
2013-06-23- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2φλ.κόκκινο λάχανο ψιλ/νο
1φλ.λάχανο ψιλ/νο
1/3φλ.σέλινο ψιλ/νο
1/2φλ.καλαμπόκι κονσέρβας
Λάδι
Ξύδι
2κ.σ.μέλι
1κ.σ.μουστάρδα Ντιζόν
1/2κ.γλ.ζάχαρη
Αλατοπίπερο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα λαχανικά. Σε ένα βάζο με καπάκι ρίχνουμε το λάδι ,το ξύδι ,τη μουστάρδα, το μέλι, τη ζάχαρη και το αλατοπίπερο. Ανακινούμε καλά και περιχύνουμε με αυτό τη σαλάτα. Ανακατεύουμε καλά και την βάζουμε σκεπασμένη στο ψυγείο για 2-3 ώρες πριν σερβίρουμε.