Loader

Πικάντικη ντοματόσουπα με μανιτάρια

2013-07-18
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

 

Συστατικά  

 

4πιπεριές Φλωρίνης καθαρισμένες από τα σπόρια

4μεγάλες ντομάτες

Λάδι

Αλατοπίπερο

1φλ.μανιτάρια σε φέτες

1/2φλ.πεπονάκι(μικρό ζυμαρικό, μπορείτε να βάλετε όποιο άλλο θέλετε)

1κ.σ.σάλτσα harissa (στα ράφια μεγάλων σούπερ μάρκετ, εναλλακτικά μπορείτε να βάλετε μια πολτοποιημένη πιπεριά τσίλι ή μπούκοβο)

3φλ.ζωμός λαχανικών

 

 

Βασιλικός για το σερβίρισμα (προαιρετικά)

Οδηγίες

Βήμα 1

Πολτοποιούμε στο multi τις ντομάτες και τις πιπεριές. Τα μεταφέρουμε σε κατσαρολάκι μαζί με τον ζωμό, το αλατοπίπερο, τα μανιτάρια, τη σάλτσα harissa και το λάδι. Μόλις πάρουν μια βράση ρίχνουμε το πεπονάκι και αφήνουμε να βράσουν 10-12 λεπτά, ανακατεύοντας για να μην κολλήσει. Τη σερβίρουμε ζεστή ή κρύα πασπαλίζοντας με τον βασιλικό αν τον χρησιμοποιήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *