Πικάντικη παντζαροσαλάτα
2013-07-03- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
3-4 παντζάρια βρασμένα
1κ.σ. μουστάρδα πικάντικη
1/2κ.γλ. πιπέρι καγιέν
2κ.σ. ξύδι καλό-από κόκκινο κρασί
2 καρότα μέτρια
1 σκελ.σκόρδο
2κ.σ. κάππαρη
Αλατοπίπερο
Λάδι
½ ματσάκι μαιντανός
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε στο multi όλα τα υλικά μας εκτός από την κάππαρη και χτυπάμε ελαφρά, να αναμειχθούν αλλά να μην λιώσουν. Εναλλακτικά ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά μας και σε ένα βαζάκι ανακατεύουμε το ξύδι,το λάδι, το αλατοπίπερο, το καγιέν, τηννμουστάρδα και περιχύνουμε με αυτό τη σαλάτα μας. Στολίζουμε με την κάππαρη και σερβίρουμε.