Πικάντικη sauce για θαλασσινά
2013-07-12- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 5λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
3/4φλ.μαγιονέζα
1/4φλ.κέτσαπ
1/4κ.γλ.τσίλι σκόνη
2κ.γλ.μαϊντανός ψιλ/νος
1μικρό κρεμμύδι
1μεγάλο αγγουράκι τουρσί
Χυμό μισού λεμονιού
1/4κ.σ.worcestershire sauce
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και τα χτυπάμε να γίνουν αλοιφή. Σερβίρουμε αμέσως ή τη φυλάμε στο ψυγείο μέχρι 5 ημέρες.