Πικάντικο άλειμμα ψητής μελιτζάνας
2013-07-12- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2μελιτζάνες ψητές στο γκριλ και καθαρισμένες από τη φλούδα
1κρεμμύδι μέτριο
Λάδι
Αλατοπίπερο
2σκελ.σκόρδο
1κ.γλ.κύμινο
1κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος
1κ.γλ.πάπρικα
1/2κ.γλ.μπούκοβο
1πιπεριά Φλωρίνης από βάζο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και τα πολτοποιούμε. Τα βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε. Μπορούμε να το βάλουμε σε βαζάκι με λίγο λάδι στο τελείωμα για να το διατηρήσουμε παραπάνω.