Πικάντικο γιαουρτοντιπάκι με κρεμμύδια
2013-07-12- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
1κ.σ.βούτυρο
2κ.σ.λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.γ.πιπέρι καγιέν
200γρ.γιαούρτι
100γρ.τυρί κρέμα
2κ.σ.μαγιονέζα
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι και βούτυρο σε αντικολλητικό τηγάνι να ζεσταθούν και μόλις λιώσει το βούτυρο ρίχνουμε τα κρεμμύδια. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να μαλακώσουν τελείως τα κρεμμύδια περίπου 15 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και με τρυπητή κουτάλα τα βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά΄. Το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον. Σερβίρουμε με nachos, chips ή ωμά λαχανικά.