Πικάντικο ντοματόρυζο φούρνου
2013-08-21- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(4 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1 κρεμμύδι ψιλ/νο
Αλατοπίπερο
3κ.σ. λάδι
1φλ.χυμός ντομάτας
1 κ.γλ.tabasco
400ml ζωμός κοτόπουλου
200γρ. ρύζι thai ή yasmin
1κ.γλ.κανέλα
1κ.γλ.μπαχάρι
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε το λάδι σε ένα κατσαρολάκι και ρίχνουμε το κρεμμύδι να σωταριστεί. Μόλις ροδίσει, ρίχνουμε το ρύζι και το ανακατεύουμε να πάρει ελαφρά χρώμα και αυτό. Άλλα 20 λεπτά μα γίνει το ρυζάκι μας, χωρίς να απορροφηθούν τελείως τα υγρά.