Loader

Πικάντικο τουρλού στο τηγάνι

2013-07-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 40λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

1/2κιλό φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε χοντρές φέτες

4πιπεριές κέρατο κομμένες σε χοντρές ροδέλες

1καυτερή πιπερίτσα πολύ ψιλ/νη

2ντομάτες κομμένες σε κυβάκια μαζί με τα υγρά τους

2κρεμμύδια κομμένα σε φέτες

1/4φλ.λάδι

1/2φλ.νερό

Αλατοπίπερο

Φρέσκια ρίγανη ψιλ/νη

Οδηγίες

Βήμα 1

Ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, τα μανιτάρια και τις πιπεριές για 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε τη ρίγανη και τις ντομάτες, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το νερό και αφήνουμε να σιγομαγειρευτεί για 40 λεπτά μέχρι να απορροφηθούν τα πολλά υγρά. Σερβίρουμε το φαγητού ζεστό ή κρύο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *