Πικάντικο τουρλού στο τηγάνι
2013-07-13- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 40λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1/2κιλό φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε χοντρές φέτες
4πιπεριές κέρατο κομμένες σε χοντρές ροδέλες
1καυτερή πιπερίτσα πολύ ψιλ/νη
2ντομάτες κομμένες σε κυβάκια μαζί με τα υγρά τους
2κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
1/4φλ.λάδι
1/2φλ.νερό
Αλατοπίπερο
Φρέσκια ρίγανη ψιλ/νη
Οδηγίες
Βήμα 1
Ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, τα μανιτάρια και τις πιπεριές για 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε τη ρίγανη και τις ντομάτες, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το νερό και αφήνουμε να σιγομαγειρευτεί για 40 λεπτά μέχρι να απορροφηθούν τα πολλά υγρά. Σερβίρουμε το φαγητού ζεστό ή κρύο.