Loader

Πικάντικο mac ‘n cheese με κιμά

2013-08-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

1/2κιλό κιμάς μοσχαρίσιος

Λάδι

Αλατοπίπερο

1κ.γλ.κύμινο

1κ.γλ.μπούκοβο

1κ.γ.σκόρδο σκόνη

2φλ.ζωμός κρέατος

1φλ.χυμός ντομάτας

1/2φλ.γάλα

3κ.σ.τυρί κρέμα

1φλ.τσένταρ τριμμένο

500γρ.μακαρονάκι κοφτό

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε τον κιμά να πάει χρώμα. Ρίχνουμε το χυμό ντομάτας, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το σκόρδο, το μπούκοβο και το κύμινο. Συμπληρώνουμε λίγο νεράκι. Προσθέτουμε το ζωμό και αφήνουμε να σιγοβράζει μέχρι να απορροφήσει τα πολλά υγρά. Περίπου 30 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμο το ρίχνουμε στα μακαρονάκια μαζί με το τσένταρ. Ζεσταίνουμε σε μικρό κατσαρολάκι το γάλα με το τυρί κρέμα μέχρι να λιώσει το τυρί και το μεταφέρουμε στα υπόλοιπα υλικά. Τα βάζουμε να πάρουν όλα μαζί μια βράση, ανακατεύοντας και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *