Πιπεριές γεμιστά με ρύζι και μανιτάρια
2013-06-03- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
4πιπεριές χρωματιστές
1 ½ φλ.ρύζι βρασμένο
Λάδι
Αλατοπίπερο
1φλ.μανιτάρια σε φέτες
1κ.γλ.θυμάρι
1κ.γλ.βασιλικός
1/2φλ.γκούντα τριμμένο
1/3φλ.φέτα θρυμματισμένη
2αυγά χτυπημένα
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε κατσαρόλα νερό να βράζει και τοποθετούμε μέσα τις πιπεριές για 3-4 λεπτά. Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε μπολ. Χαράζουμε το καπάκι από τις πιπεριές και βγάζουμε τα σπόρια τους. Γεμίζουμε με το μείγμα ρυζιού που ετοιμάσαμε και κλείνουμε τις πιπεριές με το καπάκι τους. Τις αλατίζουμε ελαφρά και τις ραντίζουμε με λίγο λάδι. Ψήνουμε σε πορθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30 λεπτά περίπου.