Πιπεριές γεμιστές για ούζο
2013-07-14- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
6πιπεριές κέρατο καθαρισμένες από τα σπόρια
1φλ.ανθότυρο λιωμένο με το πιρούνι
Αλατοπίπερο
1κ.σ.γλυκάνισο κοπανισμένο
2κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος
1αυγό
Λάδι
Την ψίχα από 2 φέτες ψωμί
Φρυγανιά τρίμμα
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το ανθότυρο με το αυγό, το αλατοπίπερο, τον γλυκάνισο και τον μαϊντανό. Γεμίζουμε με αυτό το μείγμα τις πιπεριές και στο τελείωμα πιέζουμε λίγο από την ψίχα του ψωμιού για να μην βγει η γέμιση. Τις ακουμπάμε σε ένα ταψάκι και τις ραντίζουμε με λίγο λάδι. Τις αλατοπιπερώνουμε και τις πασπαλίζουμε με λίγη φρυγανιά. Συμπληρώνουμε λίγο νεράκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20 λεπτά περίπου. Τις σερβίρουμε ζεστές ή κρύες.