Πιπεριές γεμιστές με φέτα και ζαμπόν
2013-06-07- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους
- Πιάτο: Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
6 μακρόστενες πιπεριές (κόκκινες και πράσινες)
100γρ.φέτα λιωμένη με το πηρούνι
1κ.γλ δυόσμο
2κ.σ.ζαμπόν ψιλ/νο
½ ντομάτας ψιλ/νη
½ φλ.λάδι
Αλατοπίπερο
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τις πιπεριές καλά σε ένα μπωλ και γεμίζουμε με αυτό το μείγμα με προσοχή το εσωτερικό απ΄όλες τις πιπεριές μας. Τις τοποθετούμε σε ταψάκι προσέχωντας να μην μένει χώρος στο καπάκι τους να ανοίξει. Τις περιχύνουμε με λίγο λαδάκι και αλατοπιπερώνουμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο φούρνο στους 200C για 30 λεπτά και σερβίρουμε.