Πιπεριές τηγανητές με σάλτσα λεμονοξυδάτη
2013-07-14- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
8πιπεριές κέρατο
Λάδι
Αλατοπίπερο
Φρέσκια ρίγανη
2κ.σ.χυμός λεμόνι
2κ.σ.ξύδι
1κ.γλ.μουστάρδα
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε φαρδύσκεύος με καπάκι και αφού ζεσταθεί ρίχνουμε τις πιπεριές και τις τηγανίζουμε καλά και από τις 2 πλευρές. Εντωμεταξύ ανακατεύουμε σε ένα μπολάκι το ξύδι, το λεμόνι και τη μουστάρδα και τα ρίχνουμε πάνω στις πιπεριές. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αλατοπιπερώνουμε. Σερβίρουμε σε πιατέλα και διασκορπίζουμε πάνω τη φρέσκια ρίγανη.