Loader

Πιπεριές τηγανητές με σάλτσα λεμονοξυδάτη

2013-07-14
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

 

Συστατικά  

 

8πιπεριές κέρατο

Λάδι

Αλατοπίπερο

Φρέσκια ρίγανη

2κ.σ.χυμός λεμόνι

2κ.σ.ξύδι

1κ.γλ.μουστάρδα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε φαρδύσκεύος με καπάκι και αφού ζεσταθεί ρίχνουμε τις πιπεριές και τις τηγανίζουμε καλά και από τις 2 πλευρές. Εντωμεταξύ ανακατεύουμε σε ένα μπολάκι το ξύδι, το λεμόνι και τη μουστάρδα και τα ρίχνουμε πάνω στις πιπεριές. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αλατοπιπερώνουμε. Σερβίρουμε σε πιατέλα και διασκορπίζουμε πάνω τη φρέσκια ρίγανη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *