Πλιγουσαλάτα με κουνουπίδι
2013-06-23- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1/2φλ.πλιγούρι μουλιασμένο σε χλιαρό νερό
10 ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι
1φλ.κουνουπίδι βρασμένο και χωρισμένο σε φουντίτσες
4-5 ίνες σαφράν
Λάδι
Χυμός 1 λεμονιού
1μικρό κρεμμύδι ψιλ/νο
2κ.σ.άνιθος ψιλ/νος
1/3φλ.σταφίδες ξανθές
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τις σταφίδες με το χυμό λεμονιού , το λάδι και τις ίνες σαφράν. Βάζουμε σε σαλατιέρα όλα τα υπόλοιπα υλικά και το μείγμα σταφίδας. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.