Πλιγούρι με πιπεριές και γραβιέρα
2013-08-02- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
5πιπεριές πράσινες ψιλ/νες
Λάδι
Αλατοπίπερο
2/3φλ.πλιγούρι
Αλατοπίπερο
2φλ.ζωμός λαχανικών
120γρ.γραβιέρα κομμένη σε κύβους (προαιρετικά)
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές σε χαμηλή φωτιά να μαλακώσουν. Ρίχνουμε το πλιγούρι και το ζωμό και αλατοπιπερώνουμε. Τα αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά άλλα 10 λεπτά, κλείνουμε το μάτι και το αφήνουμε να σταθεί 10 λεπτάκια. Σερβίρουμε και ρίχνουμε από πάνω κύβους από το τυράκι.