Πλιγούρι πιλάφι
2013-08-07- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
- Έτοιμο σε: 40λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1φλ.πλιγούρι
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κρεμμύδι ψιλ/νο
1ντομάτα τριμμένη
1/2φλ.ντοματοπελτές
1κ.γλ.δυόσμος
1κ.γλ.βασιλικός
1/2κ.γλ.μπούκοβο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σωτάρουμε το κρεμμύδι. Ρίχνουμε τον ντοματοπελτέ, τα μυρωδικά και το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το πλιγούρι και νερό όσο να καλύψει το πλιγούρι μας και σιγοβράζουμε περίπου 15-20 λεπτά. Λίγο πριν το τέλος συμπληρώνουμε την φρέσκια ντομάτα. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.p