Πράσινα τορτελίνια
2013-08-03- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
250γρ.τορτελίνια με τυρί
Λάδι
Αλατοπίπερο
3κ.σ.έτοιμο ή σπιτικό pesto
1φλ.μπρόκολο βρασμένο
15ντοματίνια ψημένα στο γκριλ
2κ.σ.κουκουνάρι καβουρδισμένο
1/2φλ.κοτόπουλο βρασμένο και ψιλ/νο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Τρώγεται ζεστή ή κρύο.