Loader

Πράσινες ελιές με πιπεριές καρότο και μπούκοβο

2013-07-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

1/2κιλό πράσινες ελιές σε άρμη
2καρότα κομμένα σε ροδέλες
2πιπεριές Φλωρίνης από βάζο κομμένες σε λωρίδες
1 ½ κ.γλ.μπούκοβο
3κ.σ.μέλι
Λάδι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε μπολ όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Το μεταφέρουμε σε βάζα με καπάκι και τα γεμίζουμε με λάδι. Τα κλείνουμε καλά και τα αφήνουμε μια βδομάδα πριν τα χρησιμοποιήσουμε για να ενωθούν οι γεύσεις. Διατηρούνται και εκτός ψυγείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *