Πρόβειο στη γάστρα με φέτα Λάρισας
2013-06-12- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 1:45 ω
- Έτοιμο σε: 2:05 ω
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1κιλό παϊδάκια από πρόβειο
Λάδι
Αλατοπίπερο
1μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
20ντοματίνια ολόκληρα
1φλ.φέτα Λάρισας θρυμματισμένη
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε τα παϊδάκια στη γάστρα και από πάνω διασκορπίζουμε το κρεμμύδι και τα ντοματίνια. Αλατοπιπερώνουμε και ραντίζουμε με το λάδι. Ρίχνουμε 1 ποτήρι νερό και το βάζουμε με κλειστό καπάκι το φούρνο στους 200C για 1 ώρα και 30 λεπτά. Βγάζουμε το καπάκι και ψήνουμε άλλα 15 λεπτά να πάρουν χρώμα. Τα μεταφέρουμε όλα σε πιατέλα και διασκορπίζουμε από πάνω τη φέτα. Τα σερβίρουμε ζεστά με φρέσκιες τηγανητές πατάτες.