Ρεβυθοσαλάτα με φέτα Γρεβενών
2013-06-29- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2φλ.ρεβυθια βρασμένα
1κρεμμυδι κομμένο σε φέτες
150γρ.φετα θρυμματισμένη
2πιπεριες Φλωρίνης από βάζο ψιλ/νες
ΓΙΑ ΤΟ DRESSING
Λάδι
Αλατοπίπερο
Balsamico
1κ.γλ.μουσταρδα πικάντικη
1κλωναρι δενδρολίβανο τα φύλλα του
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε σαλατιέρα τα ρεβίθια και διασκορπίζουμε πάνω το κρεμμύδι, τη φέτα και τις πιπεριές. Ανακατεύουμε σε βάζο με καπάκι όλα τα υλικά για το dressing και περιχύνουμε με αυτό τη σαλάτα πριν σερβίρουμε.