Loader

Ρεγγοσαλάτα μεζές

2015-06-10
  • Μερίδες: 3-4
  • Χρόνος προετοιμασίας: 1:15 ω
  • Έτοιμο σε: 1:15 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 έχουν βαθμολογήσει

10/6/15

Ρεγγοσαλάτα μεζές για να συνοδεύσει τα καλοκαιρινά μας ουζάκια και κρασάκια.

reggosld (1) reggosld (4)

Συστατικά

  • το κρέας από μια ψημένη καπνιστή ρέγγα
  • 1-2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • ½ κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 2 καρότα τριμμένα, ψιλοκομμένα ή όπως μας αρέσει
  • ½ φλιτζάνι μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • Χυμός ½ λεμονιού
  • ¼ του φλιτζανιού ελαιόλαδο
  • Πιπέρι φρεσκοτριμμένο , ανάλογα τα γούστα
  • Αλάτι, προαιρετικά

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά.

Βήμα 2

Φυλάμε στο ψυγείο 1-2 ώρες μέχρι να σερβίρουμε σκέτη ή πάνω σε άλλα σαλατικά της επιλογής μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *