Ρεγγοσαλάτα μεζές
2015-06-10- Μερίδες: 3-4
- Χρόνος προετοιμασίας: 1:15 ω
- Έτοιμο σε: 1:15 ω
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
10/6/15
Ρεγγοσαλάτα μεζές για να συνοδεύσει τα καλοκαιρινά μας ουζάκια και κρασάκια.
Συστατικά
- το κρέας από μια ψημένη καπνιστή ρέγγα
- 1-2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- ½ κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 2 καρότα τριμμένα, ψιλοκομμένα ή όπως μας αρέσει
- ½ φλιτζάνι μαϊντανός ψιλοκομμένος
- Χυμός ½ λεμονιού
- ¼ του φλιτζανιού ελαιόλαδο
- Πιπέρι φρεσκοτριμμένο , ανάλογα τα γούστα
- Αλάτι, προαιρετικά
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά.
Βήμα 2
Φυλάμε στο ψυγείο 1-2 ώρες μέχρι να σερβίρουμε σκέτη ή πάνω σε άλλα σαλατικά της επιλογής μας.