Ριγκατόνι με κολοκυθάκια και μέντα
2013-08-07- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1πακ.ριγκατόνι
2κολοκυθάκια κομμένα σε κυβάκια
2πιπεριές τσίλι ψιλ/νες
1χούφτα μέντα κομμένη με τα χέρια
Λάδι
Αλατοπίπερο
2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες
Παρμεζάνα τριμμένη (προαιρετικά)
2κ.σ.κύβος κρέατος ή λαχανικών σε ρευστή μορφή
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βάζουμε λίγο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε τα κολοκυθάκια. Ρίχνουμε τις πιπερίτσες και το σκόρδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε το κύβο και ελάχιστο νερό και αφήνουμε να σιγοψηθούν 10 λεπτά. Προσθέτουμε τα ριγκατόνι, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με την τριμμένη παρμεζάνα και την μέντα. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.