Ριγκατόνι με πικάντικο κιμά
2013-08-21- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 35λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
400γρ.ριγκατόνι
2κ.σ. λάδι
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
300 γρ.κιμάς μοσχαρίσιος
1κ.σ. δενδρολίβανο
Αλατοπίπερο
½ πιπεριά καυτερή αποξηραμένη
½ κ.γλ κόλιανρο κοπανισμένο
400ml χυμός ντομάτας
Πεκορίνο τριμμένο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγιές της συσκευασίας. Βάζουμε το λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σωτάρουμε εκεί το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένα. Ρίχνουμε τον κιμά και ανακατεύουμε να μην σβωλιάσει. Ρίχνουμε τη σάλτσα και λίγο νεράκι. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε την πιπερίτσα, τον κόλιανδρο και το δενδρολίβανο. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά , περίπου 30 -35 λεπτά. Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με το τυράκι μας.