Ριζότο με worcestershire sauce
2013-08-07- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1 1/2φλ.ρύζι για πιλάφι
Βούτυρο
1κρεμμύδι ψιλ/νο
1πράσινη πιπεριά ψιλ/νη
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.πάπρικα
200ml κρέμα γάλακτος
1κ.σ.worcestershire sauce
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βάζουμε το βούτυρο σε κατσαρολάκι να λιώσει και σωτάρουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά να μαλακώσουν. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με την πάπρικα. Όταν πήξει και δέσει η σάλτσα μας συμπληρώνουμε την Worcestershire sauce και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε το ρυζάκι μας περιχυμένο με τη σάλτσα μας.