Loader

Ροδέλες μπακαλιάρου στο φούρνο σκορδολέμονο

2013-07-22
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 11
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

11 έχουν βαθμολογήσει

 

Συστατικά  

 

 

1μεγάλος μπακαλιάρος (800γρ.) κομμένος σε ροδέλες

Λάδι

Αλατοπίπερο

Ξύσμα 1 λεμονιού

Χυμό 1 λεμονιού

3σκελ.σκόρδο

1κ.σ.μουστάρδα

Οδηγίες

Βήμα 1

Χτυπάμε στο multi το λάδι , το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, τη μουστάρδα και το αλατοπίπερο. Ρίχνουμε το μισό σε ένα ταψάκι και πάνω ακουμπάμε τις ροδέλες του ψαριού. Περιχύνουμε με το υπόλοιπο και διασκορπίζουμε το ξύσμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 20 λεπτά. Το σερβίρουμε ζεστό με φρέσκιες τηγανητές πατάτες ή μια πλούσια πράσινη σαλάτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *