Ροδέλες μπακαλιάρου στο φούρνο σκορδολέμονο
2013-07-22- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(4 / 5)
11 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1μεγάλος μπακαλιάρος (800γρ.) κομμένος σε ροδέλες
Λάδι
Αλατοπίπερο
Ξύσμα 1 λεμονιού
Χυμό 1 λεμονιού
3σκελ.σκόρδο
1κ.σ.μουστάρδα
Οδηγίες
Βήμα 1
Χτυπάμε στο multi το λάδι , το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, τη μουστάρδα και το αλατοπίπερο. Ρίχνουμε το μισό σε ένα ταψάκι και πάνω ακουμπάμε τις ροδέλες του ψαριού. Περιχύνουμε με το υπόλοιπο και διασκορπίζουμε το ξύσμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 20 λεπτά. Το σερβίρουμε ζεστό με φρέσκιες τηγανητές πατάτες ή μια πλούσια πράσινη σαλάτα.