Ροζ dressing με βανίλιες και ginger
2015-06-23- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Ποσότητα: Για 2/3 του φλιτζανιού
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Έτοιμο σε: 10λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
23/6/15
Ροζ dressing με βανίλιες και ginger αν σας αρέσουν οι πρωτότυπες γεύσεις, αν θέλετε να βάλετε φρούτα στη διατροφή σας αλλά δυσκολεύεστε να τα φάτε από μόνα τους και φυσικά σας αρέσει το συγκεκριμένο χρώμα!
Συστατικά
- 1 κουταλιά της σούπας σησαμέλαιο
- 2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- Χυμό από 1-2 λεμόνια
- Αλάτι
- 1-2 ώριμες βανίλιες
- Μια πρέζα πιπέρι καγιέν
- ½ κουταλιά του γλυκού ginger τριμμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και τα χτυπάμε μέχρι να αποκτήσουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα. Δοκιμάζουμε αν χρειάζεται επιπλέον, αλατοπίπερο ή χυμό λεμόνι.
Βήμα 2
Το φυλάμε στο ψυγείο μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε και για άλλες 1-2 ημέρες.