Ρόκα με ροκφόρ αχλάδι και καραμελωμένα αμύγδαλα
2013-06-23- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1ματσάκι ρόκα χοντροκομμένη
1μεγάλο αχλάδι κομμένο σε φέτες
1μικρό κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
1/4φλ.καραμελωμένα αμύγδαλα
100γρ.ροκφόρ θρυμματισμένο
ΓΙΑ ΤΟ DRESSING
1/3φλ.λάδι
1κ.σ.μουστάρδα Dijon
Αλατοπίπερο
1/2κ.γλ.ζάχαρη
1/2κ.γλ.σκόρδο σκόνη
4κ.σ.ξύδι
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε σαλατιέρα ή βαθύ πιάτο τη ρόκα και από πάνω διασκορπίζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακινούμε πολύ καλά σε βάζο με καπάκι όλα τα υλικά για το dressing και περιχύνουμε τη σαλάτα για να σερβίρουμε.