Loader

Ρύζι με σάλτσα μανιταριών και σέλινο

2013-08-07
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 25λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

250γρ.ρύζι για πιλάφι
Λάδι
Αλατοπίπερο
2μεγάλα κλωνάρια σέλινο ψιλ/να
1κρεμμύδι ψιλ/νο
Παρμεζάνα τριμμένη (προαιρετικά)_
1φλ.μανιτάρια σε φέτες
Αλατοπίπερο
1/2ποτ.του κρασιού λευκό κρασί
1/4κ.γλ.κόλιανδρο κοπανισμένο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σωτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι σε ένα κατσαρολάκι. Προσθέτουμε το σέλινο, τα μανιτάρια και τον κόλιανδρο. Ανακατεύουμε και αφήνουμε 2-3 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε λίγο νεράκι. Σιγοβράζουμε περίπου 20 λεπτά. Μόλις απορροφήσει τα πολλά υγρά ρίχνουμε μέσα το ρύζι και το τυρί. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *