Loader

Σαγανάκι με φέτα Βόλου και σάλτσα ούζου

2013-06-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

1κομμάτι 150γρ.περίπου φέτα

1σφηνάκι ούζο

Λάδι για το τηγάνισμα

1κρεμμυδάκια φρέσκο

100ml κρέμα γάλακτος

1κ.γλ.βασιλικός ξερός

Αλατοπίπερο

1κ.σ.ελαιόλαδο

Αλεύρι για το πασπάλισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρολάκι και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια. Σβήνουμε με το ούζο και μόλις εξατμισθεί, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το βασιλικό. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε 4-5 λεπτά να δέσει. Τη διατηρούμε ζεστή. Εντωμεταξύ βρέχουμε το κομμάτι της φέτας και το περνάμε από το αλεύρι. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και από τις 2 πλευρές και σερβίρουμε αμέσως περιχύνοντας από πάνω 1-2 κουταλιές από τη σάλτσα.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , , Συστατικά: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *